Ritartando

      Ritartando

                Поету улюбленому Ользі Седаковій присвячую

Підіймають голівки
плахтяні туше
пальці кладе літо
на вигуки: ще!

        рітартандо літа
        білі голівки квітів

провертаються лісом
прелюди як голі
літо — що як на лисі...
літо — соль і бемолі

зорі трави — у пісні
хитатись
могти!
вчинить ходки літо
як почати — піти?

        рітартандо літа
        білі голівки квітів

яка тебе не стрічає
лісолисячість — вся...
звідки вона те знає
як ходить лися?

30.05.2011


Рецензии