Пустеля

Пам’ятають —
                вчинок великодушний!
Сипка пустеля в людей:
Доки усіх не задушить се —
Світ... півпустеля... пустеля, —
нікого-ніде...



Бог мій! любов’ю гряде ж...
Гряде, Син іде, Син іде!!
прямо в серце людей
вакциноване... інсектицидних!

Ах! — і на крилах я — ах!
крил — ах!
і у синці
і з синцем — я!
(Може щось зміг і Аллах)
Син це йде!
йде — Син це!!
І прийде!

2.02.2011


Рецензии