***

*  *  *
                Всім юдеям серцем присвячую

І вже роблять —
на душі поліцію
             сканерів
Чим живе моє серце? —
із степу
Я прийду не до моря
не — океанів не гір
не планерів —
Я прийду до Тебе!!



«чого маєм слухати?
ще нема ж — смерті».
А чим серце?
степом і небом!
Я прийду не до смерті...
цивілізація кинула Тебе,
отже, їй треба померти!..
Я ж прийду —
не знають хто це,
не відають що це, —
я прийду до Тебе!!!



І так сушать на рогатині
шкуру зайця
а проте ж би...
і розходжусь мимоволі
сушу шкуру
цивілізації
бо прийду —
до Христа і до Тебе!!!

12.02.2011


Рецензии