Простота

Поспати.
Поїсти.
До церкви сходити:
Було — у інший світ
Народити…
було народити
у інший світ...

А там десь зростала
кора ерудитів
а там десь вростала
кора в ерудитів
і тут — як просвіт

Попасти до хати
іще живої матері
що значить інший світ
Не вишурхатись із Завітів
не витуритись із Завітів
і в серця квіт
серця Пасха
рання
молитовна
досвіток
В чистоті.

Добре.
Як вдома поспати.
Попасти до хати
Живої матері ...

4.01.2011


Рецензии