Чаровница ты мая

Чаровніца ты мая!


Ай же дівна чаровніца,
Твоя душа медуніца,
Будзе краю паляніца,
Ты дівчына красавіца.

Воя мудрасць нябесная,
Душа святло дарагая,
Сонца чыстага златая,
Неба сіняга сьвятая.

Будзе чаша таямніца,
Поуная краевіца;
Вялікая! цела Жрыца,
Нябесная ёсць правіца...
© Copyright: Yura Eolas-Shanti.
2016


Рецензии