ОБ РА АЗ!!!

ОБ РА АЗ!!!...

   -   НА ХО ОД ИТ СЯ - ЗА Аа!!!... -                (аА  А З А Аа)

ОБРАЗЪ ОМ!!!...

   -   КЪ  НА АМ!!!...                (РА ЗЪ)               

   -   ПЪРИ ХО ДИ ТЪ!!!... -

СЪВЕ ЕТ!!!(РА)... ПЕРЕ НО СИ ИТ!!!...               

   -   АЗ!!!... -                (РА АЗ)

ОТ(О)!!!...  БОГА(Б)!!!...                (ОБ)

   -  ИС ХО ОД ИТ -  СИ Яя НИЕ!!!...-


      ИЕ


Рецензии