Л то-л то! каталось б лим коником...

*   *   *

                Слову-Богу в любові присвячується

Літо-літо!
каталось –
білим коником
в дзвониках


Осінь-осінь,
пересядеш
на
темного коника?..


А я виломив
дощиком
виломив
райдугу – виломив
а  це люди себе завели –
й під двома
під вуздилами!..


Сійся, дощику,
виломи – вимоли

27.07.2017


Рецензии