Щоби д йти до Бога...

*   *   *

Щоби
дійти
до Бога – кукурікають!

Але ж є Бог –
пилікають:
дійти б
до самосебности

Але ж є Бог
простив Він
гріх Рембо!
І хто є тут у незначній
потребності?!

27.06.2017


Рецензии