припливли в л то луни...

*  *  *

                Ользі Седаковій присвячується

припливли в літо луни
безсмертні жасмини
Отець мій
над ними і з ними
мабуть що не встигаю
чомусь я не встигаю
все що  тут є одвічне
в серці благословляю


Бачу словом
й по-літерно
маю горіти
всім, що серцем зігріте
всім, що пахне по світові Богом!
Що кипіння вляглось в анфілади
      безсмертя
              білим-білим цвіло
              але нині вже стерто

через три на чотири
у світі горіло

прийняло собі вирок
і всесвіт став білим

20.06.2012


Рецензии