Молитва Отцю

Отче,
бачиш,
як за тобою скучаю?
Боже, виглянь із-за хмарної
краси,
Батьку, я Твій
малесенький син...
Малі діти — від Батька —
очі хіба відвертають??


Хіба сина малого комусь віддаси?
Ти, що дощ і на злих,
і на добрих зсилаєш,
Сам у Синовім серці
недремно чекаєш,
коли в Слові великім
підніметься син.


Перше Ти, Вседержителю, знаєш
що треба
мені в цьому проваллі,
це скинуть огонь:
Царства, Отче, що в Тебе на Небі!!
я вимолюю в Тебе!
Інші хай здобувають зусиллям його.
Отче, словом із Слова вимолюю Небо.
Покажи ще, де тая глибінь.
Амінь.

2003


Рецензии