Благов стя

        Благовістя

Вовк відійшов
з приміськими порадами...
Дух — в ліс, і випрямив, і до сосни —приколов.
Що Тебе може у Благовістя порадувать?
Тільки любов, грунту, —
тільки неба Любов...

Що не пуска усіх люблячих їсти?
Тільки любов, —
шлях у Небо любов...
Атмосфера звучить:
в небесах
Благовістя...
Благодатна Царице, я не схолов:
Ми тут, я з лісом,—
це мені райдуги?!
Вовк все ж не творить, —
й слід не з основ...

Що може, я питаю, люблячих
вмить (всіх!) ізрадувать??
Несподіваний доторк у серці...
любов!..
Царство Небесне — Любов!!

2001


Рецензии