Бiль не спинити

Біль має твоє ім'я,
Біль має відтінок ночі,
Присмак образ на губах,
Дихаю вже неохоче.

Сумую,втрачаючи день,
В безодню пустила надії...
Не слухаю більше пісень-
Навкруги лиш лиходії.

Біль має твоє ім'я,
І хто зна, чим живе серце.
Ніч приходить сама...
Біль по крові мегагерцами.

Почуття, наче сон...
Втратила я довіру.
Дивлюся на місто з вікон-
П'ю його, наче вампір я.

Біль має твоє ім'я...
Вогонь не запалає...
Мене несе течія,
А куди - я вже не знаю.

Спогади поміж думок
Б'ють почуттями хвилини.
Це мій останній крок...
Біль вже не спинити...


Рецензии