Люди вбивають душу

Суїцид вбиває,
Дощ місто омиває.
Вітер лисття зриває,
Піку болю досягаю.

Все добре було вчора...
Сьогодні я вже хвора.
Для всіх немов потвора-
Тепер напівпрозора.

Вбивають мене мрії,
А з ними і надії.
Душа, немов дуріє...
Я вже не розумію.

Вдихаю холод ночі,
І бачу твої очі.
Вірила неохоче
Словам твоїм пророчим.

Люди вбивають душу-
Руйнують мою сушу.
Як це великодушно!
Я підкоритись мушу...

Ніхто вже не зігріє.
Тиша божеволіє.
Душа ціломудріє,
Листя дерев жовтіє.

Від болю не втекти вже...
Зараз мені байдуже.
А Бог мене накаже-
Я божевільна майже.

Вбивати в собі муки
Від довгої розлуки.
Розв'язані вже руки...
Тихо вбивають звуки.

Я відчуваю тебе...
Ти поруч, хоч далеко.
Єдине моє небо...
Моє! Моє! Напевно!


Рецензии