Трепетн поля За туманом...

* * *
Трепетні поля
За туманом є.
Царськая земля
В Бога води п’є.


Там Ісус Христос
В серцях вічних жде.
І на облацех
Молодих
гряде.


Веселіться, гей!
В славі Бог зійде:
Сонце із грудей
Сяє золоте!!

2003


Рецензии