Легкий голос сп вучий крок...

                Людмилі любій

Легкий голос
і співучий крок
Світлоносні очі
добрий погляд
Ангел що не вивчив десь урок
Нащо його спущено на огляд?



Припинити огляд? Припинив.
Як комусь не розірвалось серце
на межі небесної землі…

Легкий голос
в моїм серці є, —
Світлий погляд
Небо роздає!

1996


Рецензии