Ми обнялись ти в ями лоскочеш...

Ми обнялись — ти віями лоскочеш
Поблизу віч мені лице
І Богородиця і Дух так хочуть
Бо дуже мило й серцелюбно це.



Щасливий той, кому далось почути
Биття сердець любов’ю навзаєм!
Обнятися — і мовчки огорнутись
В тому, що більш є, чим ми є...

2003


Рецензии