Щастя вс м

          Щастя всім

Знаєш, Боже, всю душу цю Ти:
Синь, і срібло живе, і любові
      той пил золотий...
То відлий синь ума,
 і гряде он гряда —
Те подай, хто б і що зажадав...


В душу вільну
крізь добру очищеність крові
Влий жагу золотої Любові.

2003


Рецензии