А де ж ми будемо? У неб...

* * *

А де ж ми будемо?
У небі на свободі.
Щоранку тіло вслід душі
тягнулося б молитись Богу...
хоча б пожити у вірші
ще ж серце памята дорогу...

Найгірш —
що простягає руки ще
мій вірш...
ще крила в світло
й серце тягнеться
хто не в свободі

1997


Рецензии