Пiдсумок

Серпень пише плавно,
Останній,літній епілог,
Закінчує поему славно,
А підсумок підводить Бог.

Він лив дощі на землю
І сонцем рясно зігрівав.
Та у своїй святій оселі,
Усі молитви відчував.

Під наглядом і ліс ,і поле,
І озера дзеркальна синь...
Його невтомний погляд,
Кожний проводжає день.

Збираємо дари природи,
Є хліб на нашому столі.
Він дав джерельну воду,
Щоб всім жилося на землі.

І нам свій підсумок у Бога,
Теж доведеться підвести...
Його невпинна допомога,
Дає нам сили шлях пройти...


Рецензии