Це все у нас на Укра н
Це все у нас на Україні
Муз. М. Мотков
Вірші М. Мотков
Пливуть тумани, сонячні покоси,
Рясні ранкові, смерекові роси,
У вербах чути співи солов’їні,
Пливуть по небу зграї журавлині,
Цвіте калина, пелюстки палають,
Яскраві квіти кольорами грають,
Тече Дніпро – могутні, сиві хвилі,
Це все у нас, у нас на Україні
В ланах хліби зернисті колосяться,
Казкові сни дочкам, синочкам сняться,
Батьки дітей в колисочках гойдають,
Онуків дідусі, бабусі пригортають,
Проміння сонця променисто гріють,
Всі про майбутнє, про щасливе мріють,
Звучать пісні в Донбасі, на Волині,
Це все у нас, у нас на Україні
В горах трембіти і цимбали грають,
Лаванди, едельвейси розквітають,
Казковий килим стелеться, плететься,
Немов намисто українське в’ється,
Дзвенять, лунають благозвучні дзвони,
Стоять велично Церкви і Собори,
Звучать щедрівки – голосисті, дивні,
Це все у нас, у нас на Україні
Пісні співає голосно Родина,
Цвіте чарівна наша Україна,
Свята земля і мова промениста,
Це наша доля світла, урочиста,
Лунає пісня у містах і селах,
Пливе по всіх українських оселях…
Святковий Гімн звучить по всій Країні,
Це все у нас, у нас на Україні
Свидетельство о публикации №117081807967