Що в Музику йде Велика! святая...

*   *   *

                Улюбленому братові,
                ба легендарному Бегену Володимиру Івановичу
                присвячується


Що в Музику йде
Велика! святая-святая!
і краплі роси
серцям
спрагло вкидає!!

Всі  ж бачили сосни
чим серце
живиться
і плакала
тихо
живиця
і плакала тихо
               живиця...

за Сонцем!

Тут моє серце чисте
                аж просте...
Усе по музиці проте!

18.08.2017


Рецензии