Сецiва

Каго турбуюць твае мары?
Каго турбуе чый-та лёс?
Усе мы крочым па спiралi
Навошта? Знае тое пёс.

Нiхто нiкому не павiнен
I хата на краю стаiць.
Жыве сабе жыве краiна
Навошта лепей нам рабiць?

Мы толькi важна разважаем
Каму i як на сьвеце жыць
Хто колькi зараз зарабляе
I што i дзе таньней набыць.

Ай ну яго! Налей мне чарку!
Там нешта на плiце шкварчыць?
Ну! Будзьма! Хай яно iснуе
Пакуль не здольна нас забiць.


Рецензии