Час до школи

Ось і підходить час до школи-
це час осінній і невгамонний.
Щоденник, ручка, олівець,
пенал,книги, зошити і гумка-
все це збираємо до купки.
Шкільний портфель і форма,
спортивні кеди і спортивна форма-
на кожний день потрібне дітям,
бо учні йдуть на перше вересня
розпочати свій шлях навчання.

То ж зі святом, любі друзі, вас!
До школи йдем у перший клас,
а хто й останній раз і
буде випускатись в дорослий путь.
Але всіх вітаємо зі святом!
Бо це є свято навчання,
яке лишається назавжди у ваших головах.
Тому вперед ідем- на шаг вперед
і кожний рік переступаєм сходинку
великих і казкових знань.


Рецензии