Цiннiсть життя

Життя, воно коротке,
Як блискавка в грозу.
То є, то враз немає...
Я Вам вірші пишу.

Читайте все про мене,
Про жагу до життя,
Безмежну та єдину
Любов до забуття.

Читайте та даруйте
Наснагу до життя.
Нехай в серцях вирує
Щасливе майбуття.


Рецензии