Я дякую Богу

Я дякую Богу за все у житті,
Бо я є щаслива! Радійте усі!
Усі мої друзі і всі вороги!
Усім вам я вдячна, мої вчителі!

За заздрість, що скромності вчила мене,
За зверхність, яка до смирення веде,
І за недовіру, що чесність кує,
За ваш егоїзм, який вчить цінувати чуже.

***
Пробачте відвертість мені у словах,
І щирість мою. Я тепер наче птах...

16.08.2017


Рецензии