Не прошу у Господа багатства

Не прошу у Господа багатства.
Мені б душу всю очистити від зла.
Щоб на землі відбути всі митарства.
Щоб чистою злетіти в рай змогла.
Не розтоптавши квітів і коралів
Не розплескавши всіх своїх чеснот
Не відспівавши ангельських хоралів
Очистившись від придбаних марнот.
Мені б цвісти лише тобі, мій Боже.
В надхненні, радості, в любові кожен день
Не осквернить твоє небесне ложе
Співать тобі найкращих із пісень.


Рецензии
Гарно! Верунь! Дякую,Iнно

Инна Гаврилова   22.12.2017 12:25     Заявить о нарушении
Спасибі,дорогесенька! Бажаю радості і всіх благ.

Вера Бондаренко-Михайлова   22.12.2017 12:27   Заявить о нарушении