Ахквадач ваз
Жеда даим авахьиз мур.
Хьайивиляй зи рикIел хер,
Гайивиляй гьиссериз кIур.
Ахквадач ваз зи чинай экв.
Сефилвилин хъен аквада.
Ви гуьлледи акъудай тIвек-
Чинай рикIин къен аквада.
Ахквадач ваз зи чинай хвеш,
Зи хифетар гур хьайила.
Вилер цIраз авахьиз кьеж,
Зун Режеб хьиз кур хьайила.
Свидетельство о публикации №117081509943