Iснувати не може iстота казкова..

***

Iснувати не може iстота казкова
Шия, вiї, нос, очi, волосся, уста,
Шкiри сяючi блискiтки мовби луска
I високоосвiчена рiдкiсна мова

Що спитати, коли вона сором'язлива
Та нiчого, адже незвичайна зоря
Надихає – немає життя тягаря,
I з очей її – щастя мого тепла злива

     110817


Рецензии