Гра, нi

мені так важко переходити грані,
будь ласка, скажи мені, що це не гра, ні,
і не даремно під вікнами квітнуть каштани,
запроси мене, запроси мене на тільки наш танець.
просто вкради мене, плінницею на Карабаа,
і щоб люди на це дивилися й дивувалися: ну ти ба, а!
щоб Джанотті наливав нам вино, і на саксі заграв Кірк Валум,
зроби так, щоб усі були в шоці, щоб насправді охуївали,
ми посадимо купу дерев, конкуренцією Верладі,
і все буде незрозуміло, взагалі, при такому розкладі.
і коли ми з тобою зникнемо, у часи різдвяних містерій,
я навчу тебе бачити сонце, незважаючи на стіни й крізь двері,
і ми станемо поколінням, що живе у своїй новій ері,
і мені байдуже на всі забобони, я готова долати бар'єри,
перетинати кордони і переходити грані,
просто скажи мені правду, підтвердь мені, що це не гра, ні.
ми зависнемо ніби туристи десь у районі Берані,
просто благаю, підтвердь мені, що це зовсім не гра, це не гра, ні.


Рецензии