Нiхто нiкого не створив з метою блудства..
Нiхто нiкого не створив з метою блудства
Неповнолiтня панно Ольго, - Вас також
Чинити опiр, - пропонує хто розпусту,
Можливiсть маємо, коли все тiло – дрож
Звичайно, Ви – дiвча сучасного столiття
Русявий свiт, де швидкоплиннiсть до лиця
Дух задоволення, що не зникає миттю
I випаровується, панно, до кiнця
Не викриваю Вас, - чи сам не многогрiшний?
А шанувальники – так що ж, коли краса
Завжди бажаю Вам на небi дiм затишний,
I на землi були щоб тiльки небеса
90817 19.10
Свидетельство о публикации №117081406865