Де зображення перекручення..
Де зображення перекручення
Де зчиняти крик – це не зрадництво
З попередженням пориватися
I потиснути руку пороху
Де казкар казковий i оповiдь
Синьоокий сiвач так ремствує
Купували очi, що бачили
Дiти бiсовi били байдики
Поневолення полохливого
Переможний кнець – пiдроблений
Перехрестя я з перешкодою
Незважаючи на обставини
Напiвголосно насмiхатися
Над безглуздою забороною
Впорожнi недозволеним їхати
Де зображення перекручення
90817 15.45
Свидетельство о публикации №117081406710