Збентежений подив першого поцiлунку..
Збентежений подив першого поцiлунку
Страждання до самого захворювання шлунка
Посмiховище я, нiчого не вмiю
А десь заховалась тiнь давнього змiя
Вона прибиральниця, чудово працьовита
Як любить спiвати про ворожiння та квiти
I зараз у головi божевiльнi циганськi
Нескiнченних губ яскраво-червонi танцi
Злякатися митi першого поцiлунку
Кому весiлля, а курцi смерть – подарунок
Бачу, поруч зi мною, хтось переодягається
Так це ж моя дружина, колишня прибиральниця!
7-80817
Свидетельство о публикации №117081406011