Дверi
Ти зачиняєш двері,
Руйнуєш імперії,
Ріжеш мої артерії.
Я безпорадним птахом
Б'юся над своїм страхом.
Але зриває дахи-
Я розчинюся прахом.
Знов завмирає серце-
Атомів мегагерци
Знищать мої фортеці...
Я зачиняю дверці.
Свидетельство о публикации №117081308491