Побiчнi докази..
Побiчнi докази
Кошлатий чоловiк
Вiдсталi погляди
Приймає кожний рiк
Порожнi вигадки
Як голуб сизий грає
Жахливi присмерки
Де ж малювання раю?
Лiворуч кучерi
Дiвчатко-небокрай
Часи розлучення
Постiйно я гультяй
Напали позiхи
Слизька тепер пiдлога
Зупинка подиху
Година йти до Бога
30817
Свидетельство о публикации №117081306151