Н1ч

            I
Розстелила  ніч  зоряний  килим
Понад  річкою, де  ходим  з  милим
За  селом  і  солов’їним  гаєм.
Все  про   нас  та  нічка  темна  знає

        II
  Чує  голос  твій  до  зір  літає
  Серце  пташкою, та  все  співає
Про  мою  щасливу, світлу  долю.
Лиш  з  тобою, милий, лиш  з  тобою.
   
          III
Зачекай  займатись  ніжний  ранок,
Не  зави  матусю  ти  на  ганок.
Треті  півні  пісню  відспівали,
Коли  ми  ще  вербами  гуляли.

                10. 12. 2004 г.


Рецензии