Задощило кругом
Задощило кругом,
В спину дихає осінь.
Тепле літо пройшло,
Як його й не було.
А я пам’ятаю,
Небесну ту просинь.
Коли все буяло,
І все цвіло.
Ми зустрілись, з тобою,
Такою порою.
Соловейко в гаю,
Нам весело співав.
А ти гарна була,
І була молодою.
Твої ніжні вуста,
Я тоді цілував.
Нам всміхалися зорі,
Трави щось шепотіли.
І легкий вітерець,
Нас грайливо власкав.
Молоді ми були,
Разом щастя хотіли.
Попереду життя,
І його я пізнав.
А тепер задощило,
На душі – ніби осінь.
Так багато пройшло,
Різних зим, теплих літ.
Ти кохана зі мною,
А на серці та просинь.
Що нас вберегла,
Від розлук і від бід.
08:05.13.08.2017.
Свидетельство о публикации №117081302535