на вiрш Л. Костенко Хочеться чуда та трiшки вина

Вино вже випито...
   і істина на дні -
На дні тих днів,
   коли чекала дива...
Та замість дива
   почалася злива...
Поет був правий,-
   істина в вині!
Або в мені,
   коли я не чекаю,
Надію на дивА
   вже не плекаю,
Йду по життю.
   А іноді літаю)
Бо диво, як не дивно,
   в кожнім дні.
Воно просте,
   як посмішка дитини,
Як сонце вранці,
   як букет калини...
Тож днів своїх даремно
   не марнуйте.
Див не чекайте,
   а самі дивуйте!


Рецензии