Непочута

Місяць на небі пісню співає,
Смуток дощем мій розвиває.
Ніч чорну ковдру вмить надягає,
Місто неначе знов оживає.

Хочу забути, хочу сказати...
День обриває до щастя канати.
Звикла душею я обирати,
Втомилася  я знаходити втрати.

Вірші мої наповнені сумом.
Брехня вбиває електрострумом.
Як на долоні, відкрита максимумом...
Але не вірять... Заглушена шумом...


Рецензии