Ти зi мною...

- Привезіть мені півника, мамо.
Я слухняною буду завжди...

Півстоліття матуся не з нами.
Та й гостинці давно вже не ті.
Але память - як перли в намисті,
наче сонце в ранковій імлі.
Ось одна - як ти їздила в місто,
як на тебе чекали малі.
Ні тепла у хатині, ні їжі
після тої страшної війни.
Але з нами була така ніжна
наша мама. На неї вві сні
я чекаю, коли мені скрутно.
І приходить до мене завжди.
І мені в невідоме майбутнє
вже не страшно, не сумно іти.
Лине погляд з надією вгору -
на землі ж бо матусі нема.
Але знаю - душа її поряд.
Значить я у житті не сама.

2013/09/08


Рецензии
Щира україночка Стрежка, ти не сама, так)

Елена Бугорская   21.02.2021 10:51     Заявить о нарушении
Від щирої україночки чую ))))

Strega   06.03.2021 14:44   Заявить о нарушении