Не втiкай у осiнь
Щирістю всіх слів, дум, обіцянок
І мене зимою не лякай:
Бач над ставом - зоряний серпанок.
Не чекай же літньої пори,
Що несе любові сподівання.
Слухай, як біляві явори
Зізнаються в щирому коханні.
Зачаруй словами серце знов,
Щоб усе було у нас, як вперше!
Я розбурхаю твою любов,
Щоб зацвів ти, мій жаданий верше.
Свидетельство о публикации №117080909511
Щиро дякую за поезію.
Нина Трало 11.09.2018 19:46 Заявить о нарушении
Вера Бондаренко-Михайлова 11.09.2018 20:18 Заявить о нарушении