Злiсно

Не треба мене катувати,
Нема чого перевiряти.
Хiба ти маєш рацiю,
Чи пiдеш проти волi ти моєї?
Так, це вiдомо,
Що вже многi роки
Дуже менi злiсно.
В очiкуваннi долi,
Вiдчуваю себе
Крихiткою Моллi.


Рецензии