Новоандрiiвська школа
Серед села чудова.
Забудова двоповерхова,
А класи, як світлиці вдома.
На стінах гарні стенди, прикраси,
Просторі і світлі сонячні класи,
Дивовижний музей та бібліотека,
На свята тут грає дискотека.
Столова завжди тут працює,
Та наших малюків годує.
Повара тут славні,роботящі,
Готують дітям і борщі і каші.
На подвір"ї гарний майданчик,
Діти радісно грають навколо,
В лабіринті смішариків скачуть, мов зайчик,
Це моя рідна, сільська школа.
А ще є там галявина казок,
Діти люблять там побувати.
Кругом дивовижні духмяні квіти,
Про це все я хочу розказати.
Клумба матері на подвір"ї видніє,
Це так приємно, що серце мліє.
А головне-це дружній колектив,
Кваліфікованих і добрим вчителів.
Їх вихованці школу пам"ятають,
І вчителів своїх не забувають,
І школа їх сердечно привітає,
Всю громаду серцем зігріває.
Новоандріївська школа,
Серед села стоїть чудова,
Наснаги до життя докладає,
Там мова рідна калинова.
Свидетельство о публикации №117080904567