TU ESTI...

      09.08.2017.
      NOVOSIBIRSK
        (Mold)
Esti nceput de cale lunga,
Nam avut nimic de-ti spus,
Doar emotiile-n dunga,
Bruma alba mi s-au pus.
Am crezut ca e o gluma,
Dar e-un unic adevar...
Zi cu soare,noapte buna,
Stea Polara-vis mister.
Esti fiinta cea mai sfanta,
Esti a creerului meu gandire,
Care inca ma framanta,
Lasand urme de iubire.
Se opreste-n centrul puntii,
Si respira putuntel
Iar apoi c-a vintul iute,
Sparge peptul de otel.
Isi gaseste-n suflet locul,
Langa inima oftand,
C-a para rosie c-a focul,
In ritmul inimii batand.
Fara tine nu am viata,
Fara tine nu am trai...
O,dulce vis,a mea Craiasa,
Esti colt de rai in evantai!


Рецензии