ХЪифимир вун

 Хъифимир вун хъифимир вун
Твамир на зун  тек.
Вун хъфейла квахьда к1валин
Чимивални экв.

Хъифимир вун дехьне лагьай
Гаф хукваш рик1ел.
За вун патал ч1ехи сергьят
Туьк1уьрда рекьел

К1ант1а санал фидани чун
Шагь дагъдин пелел
За эцигда чуьлдин цуьквер
Ваз гуз зи къуьнел.


Рецензии