Отлитат годините

Скъпи мой,

Отлитат годините, неизбежно летят!
Отдавна в косите ни бели преспи  блестят.
Умора житейска  на плещите наши тежи,
жалба по минала младост в сърцата лежи.

Но аз още се къпя в морето безбрежно
на твоята обич – тъй красива и нежна.
И летя на ония крила позлатени –
твоят щедър , вълшебен подарък за мене.

Нека животът годините ни отброява,
но душата ми влюбена млада  остава!


Рецензии