Я дякую Господу

Я дякую, Господи тобі, за все,що маю:
За спрагу до життя і до письма,
За ту жагу до всього,що іще не знаю,
За те,до чого докопаюся сама,
За вечір з солов'їним щебетанням,
За озеро в намисті з серебра,
За цвіркуна веселе стрекотання,
За повні пригорщі всілякого добра,
І за світанок весь, росою вмитий,
За добрі помисли і послані діла,
За друзів всіх доробок не підшитий,
За все,що я зуміла і змогла.


Рецензии
Чудово! Дякую, Вєро!

Ладомир Михайлов   10.08.2017 06:38     Заявить о нарушении