Милий мiй, нарештi ми зустрiлися. Пiсня
Милий мій, нарешті ми зустрілися.
Ми нарешті разом, милий мій.
Просто щастя наше забарилося.
Ми його докликались із мрій.
Приспів
Цілий день з тобою ми балакали.
Ми всю ніч дивились на грозу...
Так люблю тебе, що хочу плакати,
але ти простиш мені сльозу...
2.
Так буває, але все не віриться:
я тебе торкаюсь – так, ти – є.
І душа моя від щастя шириться,
бо безмежне почуття моє.
Приспів
Цілий день з тобою ми балакали.
Ми всю ніч дивились на грозу...
Так люблю тебе, що хочу плакати,
але ти простиш мені сльозу...
3.
Ми любові врешті дочекалися:
я – облишу сум, і ти – облиш...
Ми з тобою врешті закохалися:
я – лечу, і поруч – ти летиш...
Приспів
Цілий день з тобою ми балакали.
На грозу дивилися всю ніч...
Так люблю тебе, що хочу плакати,
а сльоза – одна для двох облич...
Свидетельство о публикации №117080600613