Заходняя цывiлiзацыя

Ваганне памiж Захадам i Усходам, гэта ваганне памяцi, шалі, гэта ваганне этнасаў без страты Культуру - мастацтва! - а толькі палiтычнага падмурка і ідэалогіі развіцця - у розныя бакі - народаў...


Рецензии