У селянiна пад Вiльняй
У селяніна пад Вільняй я б хацеў правесці апошні год жыцця, - там месціцца прыступка беларускай несмяротнасці, Культура першага гістарычнага асэнсавання быцця...
© Copyright:
Виктор Шатило, 2017
Свидетельство о публикации №117080505823
Рецензии