Пий мене, пий!
Ти - тільки мій!Я у тебе одна,
Сміло пірнаю у очі бездонні,
В ніжні твої загортаюсь долоні!
Пий мене, пий! Я не згіркну ніколи!
Пий, я солодка , і я - твоя доля!
Тільки тобою жагу втихомирю
Тільки тобі нескінченно я вірю!
Губи - нектар! То ж нап’ємося меду
Більшого щастя, мабуть, і не треба!
Дві половинки! Ми зовсім не схожі-
Тільки любов об`єднати так може!
Свидетельство о публикации №117080505393
Адже в житті ця утіха - одна!
Нила Волкова 01.09.2017 16:47 Заявить о нарушении
Дякую , люба сестронько за щедру посмішку!
Біжу до тебе!
Валентина Козачук 02.09.2017 10:06 Заявить о нарушении